Konsert & workshop med flamencolegenden Joaquín Grilo, 10-13 september

Den 10-13 september bjuder dansstjärnan och flamencolegenden Joaquín Grilo (Jerez de la frontera) på konsert och workshop i Göteborg.

För att workshopen ska bli av är deadline för anmälan den 16 juni. Anmälan och mer information enbart via mail till flamenco.gbg@gmail.com
Ring 0760282648 om ni undrar något.

Den 12 september ger han tillsammans med några av flamencovärldens främsta musiker en konsert och dansföreställning på Jazzklubben Nefertiti.
Den 10, 11 och 13 september håller han en flamencoworkshop.
Det blir två nivåer – fortsättning/mellan och mellan/avancerad. I Spanien kallas de här nivåerna medio bajo och medio alto.
Det är fantastiskt roligt och hedrande att en flamencoartist av Joaquín Grilos kaliber kommer till Göteborg. Han är koreograf och har ett eget danskompani. Under sin långa karriär har samarbetat med de största inom flamencon och även stora jazzartister.
Under sex år var han med i Paco de Lucías band och dansade och spelade cajon med honom världen över. Till pianisten Chano Domingues, har Grilo bland annat bidragit med sitt fotarbete som ett slagverksinstrument när Domingues spelade in en av jazzbasisten Thelonius Monks låtar. Flera av er har säkert sett hans fantastiska föreställningar tillsammans med Dorantes.
Om workshopen
Joaquins lektioner är väldigt roliga och intensiva.
Han ser alla och är metodisk lärare. På hans lektioner handlar det mer om att lära sig att dansa än att bli korvstoppad med en massa steg.
Hans dansstil är enormt svängig. Joaquín Grilo kan allt när det gäller flamenco och är genommusikalisk.
Tider. Datumen är klara, 10,11 och 13 september, men tiderna preliminära. Det kan bli en halvtimmas förskjutning så att vi startar tidigare. Allt detta ska vara klart innan midsommar.
10 och 11 september kl 18-19.30 fortsättning/mellan, kl 19.45-21.15 mellan/avancerad
13 september kl 11-12.30 fortsättning/mellan, kl 12.45-14.15 mellan/avancerad
Pris:1000 kr per kurs
Plats: Balettakademin i Göteborg
OBS!
Anmälan är bindande, vilket medför att du med din anmälan accepterar att du gör dig fullt betalningsskyldig för kursen.

Varmt välkomna!