Tronco Flamenco på Kulturfyren Skeppsholmen 9 aug

Föreställningen Tronco lockar till fullständig sinnesnärvaro, väcker nyfikenhet och fantasi och för samman naturens och flamencons väsen. Animerade målningar projiceras i scenrummet och för deltagaren in i den djupa och spännande skogen, över den fridfulla ängen och upp på det uråldriga berget. Längs vägen bjuds publiken på varierande upplevelser av narration, dans, sång, musik och ljudcollage och barnen deltar även fysiskt, med kroppen och rösten.

Kulturfyren med sitt läge på Stockholms innersta skärgårdsö Skeppsholmen, är ett fantasiskt utflyktsmål för hela familjen som bjuder på “mervärdesupplevelser” av innerstad, vatten, skärgårdsbåtar, kultur, museer, parker och en fantastiskt utsikt över stan, OCH flamenco kl 11:00 9 augusti!

Om föreställningen:
http://troncoflamenco.blogspot.se

Foto: Christer Folkesson, www.sinduda.se