Aktiviteter: Musikgruppen

Musikgruppen är öppen för alla medlemmar i Sacai som är intresserade av att musicera tillsammans i flamencons toner. Välkommen att bekanta dig med musiken i flamenco, musicera i grupp, och i egen takt pröva dig på sång, cajon, kastanjetter och palmas. Aktiviteten drivs av Inger Ekman och Göran Glivberg.

FÖR VEM?

Musikgruppen riktar sig till alla medlemmar i Sacai, oavsett erfarenhet eller tidigare kunskaper.

Bli medlem i Sacaí.

VAD GÖR VI?

Vi sjunger och spelar tillsammans, repeterar kanske en ny sång, övar klappteknik, eller analyserar olika palos. Musikgruppen ger inte ut undervisning, utan erbjuder ett forum att pröva på och göra tillsammans. Man får delta i just den mån man själv känner sig säker med, och målet är att alla skall få pröva sig fram till just det de själva trivs med bäst. Medlemmar erbjuds också möjlighet att dela med sig av sina egna kunskaper och erfarenheter, t ex genom att hålla en workshop eller ett föredrag.

VARMT VÄLKOMMEN!