Unik flamencogitarr säljes billigt

Edvin Täubert byggde många vackra och välklingande stränginstrument och han byggde enbart en av varje modell. Därför är denna flamencogitarr den enda i sitt slag och dessutom en unik svenskbyggd flamencogitarr med träskruvar istället för den vanligare mekaniken.
Byggd 1998 och renoverad för ett par år sedan av Johannes Kitselis till ett utmärkt skick (en lagad spricka i locket och ett mindre skönhetsfel, ett märke från en barréklämma bak på halsen). Lock av gran och sidor och botten i cypress, ebenholz-greppbräda. En utsökt vacker rosett i modernistisk utformning. Genomskinlig golpeador och 12-hålsstall. Gitarren har en utmärkt klang och sustain, är lättspelad och svarar bra mot ett rasgeado… Finns att provspela i Landskrona.
Kan skickas (på köparens bekostnad och risk) väl emballerad i ett gammalt styvt etui som är äldre än gitarren.
Pris 7.000:-
Bilder på blocket: https://www.blocket.se/vi/79210339.htm?ca=23_9